Stiri

Include hidroizolatiile in planul casei. Nu neglija posibilele pericole

Inainte de inceperea constructiei unei case, cel mai important lucru este sa ne asiguram ca planul constructiei este unul corect si complet. Atat realizarea planului, cat si verificarea corectitudinii acestuia se face alaturi de experti in domeniu, experti ce trebuie sa lucreze impreuna pentru a se ajunge la rezultatul dorit. Pentru rezultate 100% sigure, este recomandat sa ne sfatuim cu o serie de arhitecti care sa ne confirme corectitudinea planului si sa ne dea unda verde in a da drumul constructiei.

Pe langa planul propriu zis, plan realizat in general de un arhitect, trebuie atasate planuri secundare, planuri ce include lucrarile adiacente, lucrari ce trebuie realizate in anumite etape ale constructiei. Un astfel de plan secundar poate fi reprezentat de serviciile de hidroizolatii fundatii: https://www.hidroizolații-terase.ro/hidroizolatii-fundatii/ Este bine cunoscut faptul ca fundatia are un rol foarte important in viata unei cladiri, motiv pentru care este primul lucru ce trebuie realizat cand se incepe constructia.

Cand trebuie facuta hidroizolatia? De ce?

Cand vine vorba de serviciile de hidroizolatii fundatii, lucrurile stau putin mai diferit decat in cazul celorlalte tipuri de hidroizolatii. Fundatia este baza fiecarei cladiri, aceasta fiind cea care tine de fapt cladirea in picioare. Aflata sub pamant, ea trebuie realizata cu grija si de asemenea, pastrata cu grija in continuare. Unul din lucrurile de care trebuie sa tinem departe o fundatie sunt inundatiile sau infiltratiile de apa, lucruri des intalnite indiferent de tipul cladirilor ale caror fundatii intra in discutie. Din acest motiv, fiecare fundatie trebuie sa beneficieze de o serie de servicii de hidroizolatii fundatii.

Avand in vedere natura spatiului, hidroizolatia trebuie realizata in timpul procesului de constructie. Acest lucru este recomandat deoarece este garantata o mai mare eficienta a rezultatului final, la care se adauga protectia posibilelor accidente ce pot sa apara in procesul constructiei.

Cum se poate face hidroizolatia?

Tipurile de hidroizolatii sunt foarte diverse, fiecare dintre ele putand fi aplicate oricarui spatiu. Din acest motiv, alegerea sta in mana clientului dupa ce acestuia i se face o prezentare a materialelor posibile, alaturi de avantajele si dezavantajele aduse de fiecare dintre acestea. Astfel, vom intalni urmatoarele tipuri de hidroizolatii:

Hidroizolatii lichide – acest tip de hidroizolatie este cel mai usor de realizat. Protectia se va asigura de un strat lichid ce se va fixa dupa un numar de ore de la turnare. Acest lucru se realizeaza cu diverse amestecuri de plasticuri si cimenturi si poate fi de tip poliuretanic.

Hidroizolatii cu membrane – se realizeaza plin aplicarea unor fasii de membrane asupra suprafetelor ce trebuie protejate. Procesul este unul mai complicat decat cel anterior, insa rezultatele sunt la fel de bune.

Hidroizolatii special realizate pentru fundatii – aceste servicii asigura protectia fundatiei interior – exterior. Acest serviciu este special oferit in momentul in care hidroizolatia se realizeaza in timpul procesului de constructie si asigura cel mai mare grad de protectie al fundatiei.

Cauti servicii de hidroizolatii de inalta calitate? La cine apelezi?

Daca sunteti in cautarea unei firme specializate in oferirea unor servicii de hidroizolatii piscine vezi aici ce recomanda specialistii. La Hidroizolații-Terase puteti gasi o mare diversitate a serviciilor oferite, precum si a materialelor folosite, toate aceste informatii putand fi gasite pe site-ul mentionat. Fie ca va doriti o hidroizolatie a fundatiei, a unei terase sau a acoperisului, Hidroizolații Terase este alegerea potrivita.