Lifestyle

Industria unghiilor pentru femei și tendințele actuale în materie de manichiură

În ultimii ani, industria de înfrumusețare și machiaj a reușit să atragă o mulțime de noi clienți. Femeile, indiferent de bugetul disponibil, au început să meargă mai des la saloanele de înfrumusețare fie pentru întreținere și îngrijire periodică, fie pentru ocazii speciale. De asemenea, în această perioadă a crescut numărul de saloane și de artiști nail/make-up, fie că este vorba despre o locație fizică în oraș sau de activitate la domiciliu.

Unii furnizori de astfel de servicii au înțeles importanța calității, așa că au ales produse manichiura precum gelurile pentru unghii de la luxnailsbrands care are cu prețuri rezonabile. Aceste produse pot fi folosite de oricine, însă pentru obținerea unor rezultate excelente va trebui să te perfecționezi în domeniul tău de activitate. Acest lucru se poate realiza, în principiu, urmând un curs acreditat.

În România, în prezent, se estimează că există peste 20.000 de saloane de înfrumusețare cu o locație stabilă, însă la acestea se adaugă și persoanele care lucrează independent sub formă de SRL sau PFA, având o locație de activitate dinamică.

Concepte noi de afaceri

În ultimii ani, a apărut o nouă idee de afacere, și anume „Nail and Go”, care își face tot mai des apariția în spațiile comerciale din țară. Prin acest concept, îți poți face unghiile în timp ce aștepți soțul care spală mașina sau face cumpărături, copilul care este în grija bunicilor și vizitează magazinele pentru jucării sau spațiile amenajate, sau în timp ce copilul tău este la stomatolog etc.

Afacerile de genul acesta devin foarte populare în mall-urile din România și se bucură de succes. Femeile apelează la astfel de servicii deoarece sunt accesibile și rapide.

Tendintele actuale in manichiura

Unghiile scurte și pătrate sunt la modă în acest an din mai multe motive. Ele sunt practice, ușor de gestionat și se potrivesc în diverse contexte. Poți să le decorezi în diferite moduri, adăugând culori sau modele interesante. Aspectul lor îngrijit și elegant le face o alegere populară pentru multe femei care preferă un look mai simplu și natural. Poți explora diferite opțiuni de design sau culori pentru a-ți exprima creativitatea și stilul personal.

Unghiile metalice sunt chic în mod natural și oferă o gamă largă de opțiuni. De la eleganța clasică a aurului și argintului la culorile metalice vibrante, potrivite pentru totul, de la designuri minimaliste la cele mai elaborate. Versatilitatea unghiilor metalice le face o alegere excelentă pentru oricine dorește o schimbare a manichiurii în acest sezon. Sunt ideale pentru sezonul sărbătorilor cu aspectul lor festiv, dar minimalismul lor le face potrivite și pentru purtarea zilnică. Așadar, pe măsură ce continuăm să adoptăm această tendință, împărtășesc 40 de idei unice de manichiură metalică pentru a te inspira pentru următoarea ta manichiură!

Unghiile în formă de migdală continuă să domine în lumea modei pentru unghii, oferind o eleganță atemporală care depășește tendințele. Pe măsură ce trecem în primăvara anului, accentul se îndreaptă către tendințe de unghii simplificate, care îmbină sofisticarea fără efort. În acest articol, vom explora cum să simplificăm aspectul unghiilor în formă de migdală pentru primăvară, evidențiind paletele de culori minimalistă, elementele de design curate și tehnicile ușor de întreținut.