Lifestyle

Piercingul în nas: cum să alegi bijuteria potrivită pentru tine?

Vrei să faci o schimbare în viața ta și te-ai gândit să optezi pentru un piercing interesant, care să te ajute să îți exprimi personalitatea?

Atunci poți să alegi un piercing nas: https://inkstar.ro/piercing-in-nas/, datorită căruia să le transmiți celor din jur o frântură din modul în care ești tu și, în același timp, să te simți mult mai confortabil în propria piele. Din fericire, pe piață găsești astăzi o varietate de produse deosebite, fie că îți dorești o bijuterie din aur, din oțel chirurgical sau din argint. De asemenea, pierce-urile sunt variate ca design, așa că nu-ți rămâne decât să studiezi cât mai multe modele, înainte de a te opri la unul anume.

Piercing nas – unde poți aplica bijuteria?

Unul dintre primele lucruri, pe care trebuie să le știi despre piercing-ul în nas este acela că poți să îți pui un accesoriu în următoarele locuri:

  • la baza nasului – obții astfel un look interesant, perfect echilibrat;
  • într-una din cele 2 nări;
  • între sprâncene – aceasta este o alegere îndrăzneață, ideal fiind să te orientezi către o bijuterie micuță și finuță.

Design-ul ideal

Pentru a alege din multitudinea de accesorii pe care le găsești pe piață, este bine să ai în vedere că ai la dispoziție bijuterii micuțe și fine, dar și pierce-uri mari, extravagante, în formă de formă de flori, de elemente religioase, dar și cu forme abstracte, dacă nu ești hotărât încă asupra unui accesoriu care să aibă o formă anume.

Tipul de închidere

Un alt detaliu, de care să ții cont, pentru a alege cel mai bun accesoriu este referitor la tipul de închidere. De exemplu, poți să investești într-un pierce cu închidere pe bază de cheiță sau într-un pierce tip inel, care este rotund și care are o închidere sigură.

Cât timp durează aplicarea pierce-ului în nas?

Dacă te întrebi cât timp durează să îți faci o gaură în nas, este bine să știi că procedura este una foarte scurtă. Mai exact, în doar câteva minute vei avea gaura necesară pentru a-ți aplica ulterior o bijuterie la nivelul nasului. De asemenea, este bine să ai în vedere faptul că procedura prin care vei trece nu este una dureroasă, ci pur și simplu îți produce un ușor disconfort. Senzația dispare, însă, după numai câteva zile, timp în care te obișnuiești cu noul tău accesoriu.

În cât timp se vindecă pielea?

Printre elementele de care este bine să ții cont se află și perioada în care te vindeci. În acest sens, este bine să știi că optând pentru realizarea unei găuri într-una din cele 2 nări, perioada de vindecare este mai scurtă decât dacă ai alege să îți pui un pierce în partea superioară a nasului, într-o zonă osoasă.

Ce avantaje îți asigură un pierce în nas?

Nu în ultimul rând, descoperă și beneficiile de care ai parte atunci când îți pui o bijuterie în nas:

  • îți exprimi personalitatea într-un mod vizibil;
  • ai la dispoziție o varietate de accesorii interesante, din care poți alege;
  • poți să îți schimbi pierce-ul ori de câte ori simți nevoia, imediat după ce zona respectivă se vindecă.

InkStar.roîți propune o gamă variată de pierce-uri, dar și tatuaje, toate realizate de către artiști cu experiență. Îți poți face o programare în cadrul acestui salon piercing Bucuresti chiar aici,foarte ușor cu ajutorul datelor de contact de mai jos. Astfel, îți poți îndeplini o dorință, datorită căreia să te simți mai bine și mai încrezător!

Date de contact:

E-mail: contact@inkstar.ro

Telefon: +4 0729 987 932