Stiri

Oferte de angajare avantajoase financiar – vezi site-ul oficial al Studioului Prime

Probabil că pentru mulți dintre noi este destul de greu să te reangajezi după ce angajatorul a restrâns personalul sau chiar a dat faliment. Piața muncii încă se resimte după perioada pandemică și reorientarea profesională a ajuns la ordinea zilei. În special tinerii se orientează spre domenii și joburi nonconformiste care să le pună în valoare calitățile.

Nu puține sunt persoanele care aleg să lucreze în online, beneficiind în felul acesta de intimitate și program flexibil.

Vom detalia în cele ce urmează avantajele unui job în online, dar și ce presupune alegerea unui job de model la o agenție cu experiență.

Ce înseamnă să fii model de videochat

În primul rând, este un job ca oricare altul care se desfășoară într-un cadru legal și unde primești un salariu de bază. În al doilea rând, dacă optezi pentru un angajator care te respectă și te susține nu poți face o alegere mai potrivită decât o agenție profesională, vezi site-ul oficial al Studioului Prime.

Studioul Prime este o echipă unită care își susține nu doar financiar modelele, ci și din punct de vedere emoțional. Nu este nevoie de experiență, deși e binevenită, dar în cadrul studioului vei beneficia de training specializat, inclusiv dacă nu cunoști suficient de bine limba engleză.  

Avantaje financiare de necontestat, plus bonusuri și premii

Pe lângă salariul de bază care este echivalentul a patru salarii minime pe economie, un model de videochat va mai avea parte și de alte recompense financiare, în funcție și de timpul pe care decide să îl aloce în online.

Astfel, poate câștiga premii constând în operații estetice de înfrumusețare, care îi vor ridica stima de sine și nu numai.

Apoi poate câștiga un city-break într-un oraș exotic, un moment de relaxare și răsfăț după munca depusă. În prima lună primești un bonus de 500 $ pentru că ai decis să te alături echipei.

Siguranță financiară, dar și emoțională garantate, le poți avea și tu 

Nu numai că Studioul Prime te va susține emoțional, dar în maxim doi ani îți poți cumpăra treptat o mașină sau casa visurilor tale, plus că vei putea călători acolo unde ți-ai dorit dintotdeauna.

Studioul va deveni pentru tine nu doar locul unde îți vei desfășura activitatea, ci și o a doua casă. Este important ca modelele să se susțină între ele, deoarece munca de echipă este importantă, dar și performanța individuală este apreciată și răsplătită pe măsura implicării.

Salariu minim de 5.000 de lei – sună bine?

Da, ai citit bine, grijile tale au luat sfârșit pentru că ai ales să colaborezi cu Studioul Prime. Acesta este salariul pe care îl vei încasa pe lună, asta în primele trei luni. Dacă vei recomanda și o prietenă, vei mai primi încă 200 $ după prima lună.

În plus, sigur că va conta și faptul că îți vei putea alege programul de lucru pentru a avea timp pentru tine sau cei dragi. Astfel poți alege să vii dimineața, intermediar sau de noapte, cum te simți tu mai bine.

Mai multe detalii și informații se găsesc pe site-ul oficial al Studioului Prime.

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Telefon: 0725 165 944