Stiri

GEST FATAL: O femeie s-a aruncat in gol de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 4

[ad_1]

TRAGEDIE în București: O femeie în vârstă s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 4.  Potrivit unor martori, victima ar fi ales să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu fiul său.

„La data 11 ianuarie 2023, în jurul orei 20.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie s-ar fi precipitat, de la etajul 10 al unui imobil, din Sectorul 4.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezntanții Poliției.

Articolul GEST FATAL: O femeie s-a aruncat in gol de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 4 apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]