Stiri

GALERIE FOTO: Cum va arata Aeroportul Otopeni dupa modernizarea din anii urmatori

[ad_1]

In cadrul Conferinței de Infrastructură și Tehnologie Aeroportuară, organizata marti, 9 mai 2023, la Otopeni, de catre Compania Nationala Aeroporturi București, au fost prezentate atât proiectele de infrastructură, cât și celelalte proiecte importante ce vor fi derulate pe aeroporturile Capitalei în viitorul apropiat. La eveniment au fost invitați antreprenori, producători/furnizori de tehnologie și echipamente, firme de consultanță, precum și mari companii din domeniul duty-free.

Reunirea, într-un cadru de lucru, a beneficiarilor, antreprenorilor, producătorilor/furnizorilor, prestatorilor de servicii și consultanților în domeniul achizițiilor publice va îmbunătăți, pentru viitoarele proiecte ale C.N. Aeroporturi București, derularea procedurilor de achiziții publice respectiv închirieri, inclusiv prin depunerea unor oferte eligibile și întocmite conform legislației românești în domeniu.

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) are un program de investiții uriaș pentru aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București pentru 2023-2025. Mai multe secțiuni ale aeroportului „Henri Coandă” (Otopeni) din București ar urma să fie modernizate în anii următori, potrivit programului de investiții al CNAB.

Iata o GALERIE FOTO in care puteti vedea cum va arata cea mai mare poarta aeriana a Romaniei.

Articolul GALERIE FOTO: Cum va arata Aeroportul Otopeni dupa modernizarea din anii urmatori apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]