Stiri

Descoperă tot ce trebuie să știi despre cele mai populare tipuri de pardoseli din care poți alege!

Dacă tocmai te-ai decis că este timpul să amenajezi un anumit spațiu, fie că este vorba de casa, biroul sau locul în care își desfășoară activitatea afacerea ta, cu siguranță vei ajunge în momentul în care vei fi interesat de o pardoseală.

Desigur, poți găsi cu ușurință pardoseli, dar este bine să te documentezi înainte de a face o astfel de alegere, pentru că vei putea descoperi mai multe tipuri de pardoseli din care poți opta pentru cea potrivită locului în care ai nevoie de montarea acesteia. Află, citind rândurile de mai jos, informații importante despre pardoseli epoxidice, pardoseli cu cuarț, pardoseli poliuretanice, pardoseli elicopterizate din beton sau pardoseli decorative!

Pardoseli epoxidice, soluția ideală pentru spațiile sterile și pentru locurile în care traficul este intens

Pardoselile epoxidice se obțin din rășini epoxidice. Dacă te întrebi ce sunt rășinile epoxidice, ar trebui să știi că acestea sunt substanțe chimie a căror stare de agregare în mod natural este lichidă. Aceste pardoseli sunt indicate pentru a se utiliza în spațiile sterile, dar și în locuri în care traficul este intens. Datorită faptului că vei obține o suprafață perfect plană, fără rosturi și fără locuri în care mizeria se poate acumula cu ușurință, alegând pentru o astfel de pardoseală, trebuie să știi că întreținerea și curățarea acesteia vor fi deosebit de facile.

Pardoseli cu cuarț, potrivite pentru terase, bucătării, cafenele ori restaurante

Având un aspect deosebit de elegante, aceste pardoseli pot fi montate într-o multitudine de spații, astfel incât rezultatul va fi unul deosebit. În plus, această pardoseală te va proteja pe tine și pe cei dragi împotriva alunecărilor cauzate de umezeală sau grăsimi. Optând pentru o pardoseală cu cuaț, nu va trebui decât să alegi o nuanță potrivită spațiului în care pardoseala va fi montată, astfel încât aceasta să se potrivească imaginii de ansamblu a încăperii respective.

Pardoseli poliuretanice, ideale pentru spațiile interioare rezidențiale sau utilizate în scop comercial

Pardoselile poliuretanice sunt perfecte pentru a fi utilizate ca suport în bazele sportive, pe terenuri sau spații de joacă pentru copii, ori ca suport pentru locații de parcare. Acestea se aplică în stare lichidă și se obțin prin amestecul unor cimenturi speciale și rășini poliuretanice. Pardoselile poliuretanice sunt ușor de întreținut, nu au praguri, iar densitatea acestora poate varia, în funcție de preferințele tale. Pot fi utilizate pentru o perioadă lungă de timp și supuse stresului mecanic fără a suferi modificări.

Pardoseli elicopterizate din beton, ideale pentru magazine, depozite, hale, dar și garaje

Pardoselile elicopterizate din beton au un aspect industrial și sunt perfect plane, rezistente în timp și ușor de întreținut. Poți obține aspectul dorit, având posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori, iar astfel rezultatul obținut va fi pe măsura așteptărilor tale!

Pardoseli decorative, speciale pentru locurile în care se desfășoară activități recreative

Având un aspect deosebit, poți opta pentru modelul potrivit astfel încât să obții aspectul dorit al spațiului! Poți opta pentru personalizarea pardoselii decorative, pentru a te putea bucura de un plus de originalitate a spațiului!

Montajul pardoselilor

După ce ai ales tipul de pardoseală de care ai nevoie pentru spațiul tău și ai achiziționat produsele de care ai nevoie, este indicat să apelezi la o echipă de profesioniști care să întreprindă lucrările necesare de montaj, astfel încât tu să te poți bucura de cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt!

PardoseliIndustriale.ro este un magazin online din care ai posibilitatea de a comanda, din confortul propriei case, produse de top de care să te bucuri pentru o perioadă lungă de timp! Fie că ai nevoie de pardoseli epoxidice, pardoseli cu cuarț, pardoseli elicopterizate din beton sau chiar pardoseli decorative, pe toate le găsești aici! Pune în balanță informațiile citite și comandă tipul de pardoseală de care ai nevoie utlizând datele de contact de mai jos!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542