Stiri

Descoperă tot ce trebuie să știi dacă ești în căutarea unui coș de fum din inox

Coșul de fum sau hornul este un aspect deosebit de important pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când te ocupi de construirea propriei case. În România, 1 din 3 incendii este provocat de montarea unui coș de fum neconform sau chiar improvizat.

Coșul de fum are scopul de evacuare a gazelor eliminate în procesul de ardere, iar acesta trebuie să fie calitativ și montat corespunzător pentru ca acesta să funcționeze corespunzător, iar casa ta sa nu fie în pericolul de a fi expusă unui incendiu! Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre cos de fum inox pret!

Coș de fum inox pret – ce trebuie să îți ofere?

Coșul de fum de calitate trebuie să ofere eliminarea în siguranță a gazelor produse în timpul arderii combustibilului utilizat. Siguranța pe care acesta ți-l oferă este aspectul cel mai important, deoarece un coș de fum de calitate slabă poate să nu elibereze gazele corespunzător, acestea intrând în interiorul casei și punându-ți sănătatea sau chiar viața în pericol. Așadar, pentru a-ți oferi siguranță și a funcționa corespunzător, un coș de fum trebuie să fie foarte bine izolat, deoarece izolația este cea care influentează direct randamentul acestuia.

Ce clase de coșuri există pe piață?

Ținând cont de clasa de performanță, coșurile se împart in mai multe clase. Clasa de temperatură, de presiune, de rezisență la condens și la coroziune, toate acestea sunt foarte importante, certificând cu adevărat nivelul de calitate pe care coșul respectiv îl oferă. Alege să investești într-un coș de calitate pe care îl vei utiliza o perioadă lungă de timp fără probleme! Nu uita să te ocupi în mod responsabil de mentenanța și curățarea acestuia, pentru a-i prelungi durabilitatea de viașă și în acelasi timp, pentru a proteja sănătatea și viața ta și a celor dragi!

Ce avantaje îți oferă un coș de fum din inox?

Un coș de fum din inox îți oferă mai multe avantaje, dintre care cele mai importante sunt:

  • Precizie ridicată;
  • Greutate redusă;
  • Ușpr de montat;
  • Păstrează o termperatură scăzută a suprafeței exterioare;
  • Este rezistent la umiditate si coroziune;
  • Bine izolat termic.

Cum se realizează montajul coșului?

Dacă ți-a trecut prin minte să montezi singur coșul de fum, cea mai bună variantă este să te răzgândești. Nu lăsa aceasta acțiune nici în mâna altei persoane neautorizate, ci optează pentru o firmă specializată sau o persoană care are experiență în realizarea unei astfel de lucrări. Astfel, rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor, iar lucrarea va fi realizată corect, în mod corespunzător, într-un timp foarte scurt.

Cum se întreține coșul de fum?

Este important să nu neglijezi curățarea periodică a coșului de fum, nu doar pentru extinderea duratei de viață a acestuia, ci și pentru un plus de siguranță în propia casă. Nu neglija acest aspect și alege un profesionist care să se ocupe periodic de întreținerea coșului tău de fum!

CosuriFum.roeste un magazinul online pe care ai posibilitatea de a-ți comanda din propria casă coșul de fum din inox sau ceramică, ori soba sau chiar focarul de care ai nevoie! Nu trebuie să îți faci griji în privința livrării, deoarece magazinul are colaboratori în toată țara. Alege să comanzi cosuri de fum folosind datele de contact de mai jos!

Detalii de contact:

E-mail: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763687665