Lifestyle

De ce ai alege experienta de masaj erotic de cuplu in Bucuresti?

Niciodata sa nu spui niciodata este o vorba din popor. Ei bine, sa o crezi. Daca la primul  gand ideea de masaj erotic o respingi total, dacă stai putin si te gandesti mai bine parca suna atractiv. Cel putin cei care la inceput erau sceptici si-au schimbat opinia.

Sa o luam pas cu pas. Ce este masajul erotic si mai ales ce este cel pentru cuplu? Este evident, tot parte din lista de servicii de masaj erotic, dar, de data aceasta se adreseaza doar cuplurilor. Adica el si ea, amandoi in acelasi timp masaj de maseuze pricepute. Un masaj erotic de cuplu in Bucuresti il poti solicita de la SoulMasaj si iata de ce ai dori sa faci asta!

Noi aventuri in cuplu

Cine spune ca a fi in cuplu inseamna a trai in monotonie? Poti experimenta mai multe daca va gasiti punctul comun al amandurora. Daca lui ii place sa experimenteze ceva nou si ei plac mai degraba experientele care nu implica prea multa activitate fizica, daca amandoi sunt timizi si nu se vad facand cine stie ce expeditii in natura sau pur si simplu pentru ca ambii sunt atrasi de ideea de a trai intens in intimitate, atunci masajul de cuplu este perfect.

Avem uneori tipare dupa care ne ghidam, asadar vom avea tendinta de a cataloga drept clienti potrivit la un salon de masaj erotic pentru cupluri pe cei care sunt impreuna de multa vreme. Par candidatii ideali, nu-i asa? Pentru ca, la un moment dat in viata oricui vine si plictiseala sau obisnuita. Ei bine, nu exista un tipar anume. Poate fi la fel de bine vorba despre cei care sunt impreuna de putina vreme, ba chiar acum se cunosc mai bine si isi doresc sa spuna da la orice provocare. Sau cei trecuti de prima tinere ori cei care sunt pe cale sa se casatoreasca si planuiesc un party de zile mari, cu experiente inedite.

Cat costa masajul erotic pentru cuplu?

O astfel de aroganta – ar spune unii – sau de placere, o asa experienta este accesibila. Din pagina oficiala a unui salon de profil din capitala aflam care sunt tarifele. Tot aici descoperim ca sunt atat de multe variante, tipuri de masaje erotice, pentru toate preferintele, doar ca sunt individuale, sesiuni pentru barbati. Spre exemplu, masajul erotic cu dus asistat, printre altele.

Valabil in cazul masajelor pentru cuplu, sedinta de masaj are durata de 60 de minute, dar poate fi solicitata varianta extra timp, pentru 90 de minute doua maseuze se vor ocupa, simultan, de cei doi parteneri.

In fond, experientele sunt esenta vietii

Pentru cei care ar incerca, dar… sau pentru cei care au o retinere, blogul poate fi sursa excelenta sa isi adune gandurile sau  pur si simplu sa se convinga de alegerea facuta. Pana la urma, lasam in urma ce zic unii si altii si din tot acest timp care trece ne raman amintirile si experientele. Daca simti nevoia de o picanterie, nu iti refuza placerea unui masaj!

Contact:

Telefon: 0727 861 111

Whatsapp: 0732 855 488

contact@soulmasaj.ro