Stiri

 Ceara de epilat fara secrete! 

Una din cele mai comune metode de a indeparat parul nedorit de pe picioare, dar si alte zone ale corpului, este cu ceara de epilat. In plus, a folosi ceara de epilat este si o metoda relativ economica. Este o alternativa utila fata de alte proceduri de epilare precum cea cu aparatul de ras sau crema. Aceste metode lasa parul aspru si des, iar in aceasta situatie epilatul poate deveni putin cam dureros. In orice caz, daca vei folosi ceara epilat cu regularitate, in timp parul de pe picioare, brate sau alte zone, nu va mai fi o problema pentru ca acesta va deveni mai subtire. 

De obicei, pentru epilat, doamnele si domnisoarele merg la un salon de cosmetica. Insa poti face asta chiar si tu, la tine acasa, cu o sigura conditie: sa folosesti cea mai buna ceara de epilat. O asemenea ceara o poti gasi la magazinele specializate in comercializarea unor produse precum ceara epilat granule, ceara traditionala, refolosibila si asa mai departe. Iti recomandam magazinul epilatpro.ro, care iti ofera o gama diversificata de produse de acest gen, la preturi exceptionale. In plus, pe site, poti gasi si  accesorii pentru prepararea cerii si alte produse folosite in domeniul cosmeticii, cum ar fi prosoape coafor.

Dar sa vorbim despre ce inseamna ceara de epilat pentru pielea ta. Cel mai mare avantaj ale cerii de epilat este, desigur, faptul ca aparitia parului este incetinita. Acest lucru se intampla deoarece firul de par este smuls de la radacina si pielea va ramane moale si matasoasa pentru 3 pana la 4 saptamani in unele cazuri. Daca ceara nu este folosita asa cum trebuie, pielea poate suferi anumite iritatii cutanate. De aceea, pielea trebuie pregatita inainte de epilarea cu ceara. De asemenea, este indicat sa se citeasca bine instructiunile de utlizare pentru fiecare tip de ceara. Produsele de la epilatpro.ro au toate instructiuni de utlizare si pe site sunt oferite toate informatiile.  Nu uita sa achizitionezi si rola hartie epilat, pentru o utilizare mai usoara. 

Ceara este de diverse tipuri. Chiar daca modul de folosire este asemanator, fiecare tip de ceara prezinta anumite caracteristici.

De exemplu, ceara calda, este ceara traditional pe care o foloseau si mamele noastre. Este ideala pentru a indeparta parul de pe suprafete mai mari, fiind necesar sa se treaca peste zona respectiva doar o singura data. Aceasta vine sub forma solida si va fi incalzita intr-un recipient special, pe care-l poti gasi si pe epilatpro.ro, denumit decantor. Totusi, cand folosesti ceara, ai grija sa nu fie prea fierbinte pentru a nu te arde.

Un alt tip de ceara este ceara la rece. Dupa cum sugereaza si denumirea, aceasta poate fi folosita fara a fi incalzita. Aceasta se foloseste cu ajutorul unor benzi speciale, exact asa cum este. Ceara rece este recomandata in special pentru zonele foarte sensibile. Aceste benzi cu ceara rece sunt disponibile in diverse dimensiuni pentru a fi folosite pe fata, axila sau inghinal.

Ceara elastica este un alt tip de ceara folosit adesea. Este acea ceara liposolubila, foarte elastica si cu o textura moale. Este perfecta pentru epilarea parului, fiind in acelasi timp blanda cu pielea. Indeparteaza eficient parul de la radacina. Poti aplica un strat subtire, iar timpul de uscare este scurt. Ca si ceara traditionala, si acest tip de ceara se incalzeste, topindu-se foarte rapid. De asemenea, acest tip de ceara este refolosibil.

Tipurile de ceara sunt multe si fiecare are particularitatile sale. Pentru a vedea toate produsele si pentru a afla mai multe informatii, poti intra chiar acum pe site-ul magazinului epilatpro.ro. Vei avea o plaja de alegere imensa din care sa alegi ceea ce functioneaza cel mai bine pentru tine.