Stiri

Cauti o schela de inchiriat? – Iată cea mai simpla si ieftina solutie pentru tine

Cand stai la casa, tot timpul ai ceva de facut, si in interior si in exterior, iar daca mai adaugi si o mica gradina cu gazon de ingrijit si frunze de strans toamna, nivelul de munca creste semnificativ. Este motivul pentru care multe persoana evita sa se mute la curte si prefera varianta unui apartament.

Indiferent de tipul de casa in care locuiesti, pe pamant sau la bloc, daca vrei sa renovezi apeleaza la o schela de inchiriat.

Pentru proiecte de nivel mediu, salveaza o suma importanta din bugetul alocat cautand variante de schela de inchiriat

Un proiect de renovare si de improspatare al unei case nu trebuie sa fie neaparat o gaura majora in bugetul tau. Daca te organizezi cum trebuie si daca te documentezi foarte bine despre costurile materialelor, poti avea la final o surpriza mai mult decat placuta.

Indiferent de ce iti doresti sa faci, incepe cu zugravirea peretilor. Aspectul neted si curat al acestora va oferi intregii case senzatia de nou si curat pe care ti-o doresti. Pentru siguranta ta, nu apela la solutii de compromis cand trebuie sa lucrezi la inaltime. In niciun caz nu improviza schele din mobila puse una peste cealalta. Desi este un obicei foarte des intalnit de a apela la o masa, pe care se pune un scaun mai mare si deasupra, evenutal, o scara, renunta din start la aceasta idee. Poate ti se pare o varianta usoara si la indemana, dar nu este asa. Din contra, este o idee foarte riscanta care iti poate pune in pericol integritatea personala. Pe langa asta, pot aparea si alt gen de accidente care iti pot compromite munca, si va trebui astfel sa o iei de la capat.

Solutia cea mai simpla si cea mai sigura pentru tine in aceasta situatie este o schela de inchiriat, cu ajutorul careia iti vei termina proiectul in conditiile cele mai bune.

Care sunt avantajele atunci cand alegi o schela de inchiriat:

  • Lucrezi in conditii de siguranta
  • Poti alege o schela de dimensiunea potrivita, atat pentru lucrari de interior cat si de exterior
  • Montare rapida si sigura
  • Deplasarea facila de la un perete la altul cu ajutorul rotilor
  • Poti sa protejezi zona de lucru cu ajutorul unei folii montate pe suprafata schelei

Dupa ce ai finalizat zugravirea peretilor, este momentul sa treci la podea. Variantele disponibile pe piata sunt foarte generoase. Poti alege parchet (laminat sau din lemn masiv), gresie, linoleum, ciment decorativ sau vopsea epoxidica.

Fiecare varianta are avantaje si dezavantaje. Indiferent ce vei alege, nu uita sa iei in consideratie locuinta ca un intreg ansamblu, astfel incat atunci cand ai usile deschise la camere, imaginea pe care o vezi sa fie unitara. Nu ai vrea sa ai o camera cu gresie, alta cu parchet, si alta cu linoleum, mai ales daca acestea sunt in nunante sau stiluri diferite.

O alta etapa este reprezentata de amenajarile bucatariei si bailor. Cel mai des intalnite sunt gresia si faianta, unde s-ar putea sa ai nevoie de putin ajutor la taiat si montat. Daca te hotarasti si pui faiata pana sus pe pereti, vei avea nevoie si aici de schela de inchiriat. In functie de dimensiunile camerelor, sa ai vedere ca schela de inchiriat sa fie una potrivita.

Usile reprezinta un element important in designul unei case. Sunt elementele de lagatura intre camere si au atat rol de delimitare a zonelor, cat si de izolare fonica. Niste produse de calitate, bine alese si montate, vor face ca aspectul casei tale sa fie cu atat mai frumos.

Apeleaza la specialisti pentru a avea parte de cele mai bune produse sau servicii

Exteriorul casei este un proiect de amploare mai mare, dar daca te decizi sa il incluzi in proiectul tau, revenim la schela de inchiriat. Aceasta trebuie sa aiba dimensiunile potrivite, astfel incat sa o poti folosi la tot ce ti-ai propus sa realizezi din punct de vedere al renovarilor.

Pentru oferte avantajoase la schela de inchiriat, vanzare popi metalici sau achizitionarea de schele, intra pe www.lucinvest.ro.