Stiri

Bateriile Grohe – Alege ce e mai bun pentru tine si casa ta

Cu totii ne dorim tot ceea ce este mai bun si mai calitativ pentru casa noastra. Acest lucru se aplica si atunci cand vine vorba de produsele sanitare pe care le folosim atat in bai, cat si in bucatarie. Aceste incaperi sunt probabil cele mai importante din casa noastra. Aici ne realizam igiena personala sau gatim, ceea ce avem nevoie pentru a supravietui.

De asemenea, aceste incaperi sunt cele in care folosim instalatii de apa, motiv pentru care ne dorim sa folosim cele mai bune produse pentru a nu avea probleme de tipul scurgerilor sau chiar inundatiilor. Cand vine vorba de baterii, atat cele pentru baie, cat si cele pentru bucatarie, recomandarile primite din jur merg deseori catre produsele Grohe. Acestea au un nivel al calitatii foarte ridicat si o durata de viata indeajuns de lunga. Ce trebuie sa stim despre bateriile Grohe si cum alegem produsul potrivit? Haideti sa aflam.

Bateriile pentru bucatarie

Odata cu trecerea timpului, bucatariile devin din ce in ce mai moderne. Incepem sa gasim mobilier din ce in ce mai sofisticat, apar insule sau peninsule care intregesc bucataria si ii ofera si cel mai bun loc pentru a lua micul dejun. Pe langa acestea, si modul in care sunt amenajate zonele pentru chiuvete se schimba. Incepem sa nu mai avem una, ci doua chiuvete in bucatarie. Pe una o folosim pentru a spala vasele, iar cea de-a doua pentru spalatul legumelor, pentru a umple pahare de apa sau pentru a spala mainile cat gatim.

Pentru fiecare dintre aceste chiuvete observam ca se aleg tipuri de baterii diferite. Pentru chiuveta pentru vase se alege o baterie Grohe clasica, diferita fiind doar forma, in functie de dorintele oamenilor. Pe de cealalta parte, pentru zona de fructe, de unde se procura si apa de baut, incepem sa alegem baterii cu filtru, apa de la robinet ne fiind una perfect potabila.

Bateriile pentru baie

Cand vine vorba de baie, ne putem referi doar la cele doua tipuri de baterii clasice folosite. Bateriile pentru chiuveta si cele pentru cada sau dus. Aceste nu au trasaturi speciale, alegerea lor depinzand de gusturile cumparatorilor. Unul din lucrurile mai des alese in ultime vreme, totusi, pare sa fie bateria cu senzor. Aceasta este aleasa pentru un consum mai scazut de apa, desigur, atunci cand vine vorba de chiuveta.

Cand vine vorba de cada sau de dus, alegerile sunt doua. Fie mergem pe o baterie cu dus fix, fie pe una cu dus mobil. Ambele astfel de baterii sunt la fel de bune, alegerea lor fiind una diferita in functie de clienti sau in functie de asezarea cazii sau a dusului in baie.

De unde poti achizitiona cele mai de calitate baterii pentru baie si pentru bucatarie?

Daca sunteti in cautarea unora dintre tipurile de baterii prezentate, va recomandam cu drag produsele celor de la Baterii-Lux. Aici veti gasi sute de produse, printre care cu siguranta se afla si cel cautat de dumneavoastra. Pentru a vedea toate aceste produse, puteti intra pe site-ul baterii-lux.ro. Aici veti gasi toate categoriile de baterii baie si bucatarie. Tot ce trebuie sa faceti dupa ce ati gasit produsele potrivite este sa le adaugati in cos si sa plasati comanda, iar de restul se ocupa specialistii.

Date de contact:

Telefon: 0721482872

E-mail: office@baterii-lux.ro

Adresa: Bucuresti, St.Cap.Ghe.Ion, Nr 11